FællesGro er meget mere end friske økologiske grøntsager, frugter og blomster. Målet er på sigt at kunne tilbyde vores medlemmer et bredt udvalg af lækre lokalproducerede økologiske produkter. Indtil videre har man som medlem mulighed for at vælge at tilkøbe lækre burrata oste fra La Treccia. Har du en god ide til flere produkter, vi kan tilbyde vores medlemmer,  så skriv endelig til faellesgro@gmail.com. 

Man tilkøber som medlem burrata fra gang til gang på høstdagen ved at henvende sig til en af os. Så sørger vi for, at der er burrata til afhentning ugen efter. Du betaler ugen inden via mobile pay eller med kontanter.

 

Oste fra La Treccia

La Treccia er et lille mejeri beliggende i i Rødovre, grundlagt juli 2014. Her laver de to Italienske fætre Luca og Oscar traditionelle italienske friskoste på dansk økologisk mælk. Derfor hedder de, ”La Treccia” – en fletning af italiensk og dansk kultur. Deres specialitet er oste, man kalder for "pasta filata". De er lavet med en ostefremstillingsteknik, der bogstaveligt betyder 'spundet ostemasse'. Det er den teknik, man bruger, til at lave den mest kendte ost af denne type – mozzarellaen. De laver også andre oste, som burrata, mascarpone og ricotta. Oscar og Luca laver alt, hvad de overhovedet kan i hånden – ligesom man har gjort det i århundreder i Italien. Alle deres oste er pasteuriserede og har det røde Ø-mærke.