FællesGro er meget mere end friske økologiske grøntsager, frugter og blomster. Målet er på sigt at kunne tilbyde vores medlemmer et bredt udvalg af lækre lokalproducerede økologiske produkter. Indtil videre har du mulighed for at vælge lækre friskoste fra La Treccia. Har du en god ide til flere produkter, vi kan tilbyde vores medlemmer,  så skriv endelig til faellesgro@gmail.com. 

 

Tilkøbsmuligheden fungerer meget simpelt.

1: Du klikker på de produkter, du ønsker - i de mængder, du ønsker. 

2: Når du har valgt dine produkter klikker du på "CART" i øverste højre hjørne af hjemmesiden. Her følger du instruktionen og betaler for dine produkter.

3: Hvis du har fortaget din bestilling inden mandag inden kl 14:00, vil du kunne afhente din vare om torsdagen fra kl. 16-20 på Halmtorvet 15 sammen med alle de andre gode sager fra FællesGro - hvis du bestiller efter kl. 14 på en mandag, vil du først kunne afhente din vare torsdagen ugen efter.

 

 

Oste fra La Treccia

La Treccia er et lille mejeri beliggende i i Rødovre, grundlagt juli 2014. Her laver de to Italienske fætre Luca og Oscar traditionelle italienske friskoste på dansk økologisk mælk. Derfor hedder de, ”La Treccia” – en fletning af italiensk og dansk kultur. Deres specialitet er oste, man kalder for "pasta filata". De er lavet med en ostefremstillingsteknik, der bogstaveligt betyder 'spundet ostemasse'. Det er den teknik, man bruger, til at lave den mest kendte ost af denne type – mozzarellaen. De laver også andre oste, som burrata, mascarpone og ricotta. Oscar og Luca laver alt, hvad de overhovedet kan i hånden – ligesom man har gjort det i århundreder i Italien. Alle deres oste er pasteuriserede og har det røde Ø-mærke. 

Ostesalget er lukket ned indtil vi åbner op igen i juni :)