(29.05.19) Lær at lave Kombucha!

(29.05.19) Lær at lave Kombucha!

from 200.00

Vi er meget glade for at kunne byde på Kombucha-workshop med Line Bak!

Tid og sted: Onsdag d. 29. maj på ØsterGRO, Æbeløgade 4, Østerbro
Varighed: 2 timer
Pris: 200 kr for FællesGro medlemmer, 250 kr for ikke-medlemmer.
Workshoppen vil blive afholdt på engelsk

vælg billet / choose ticket:
Quantity:
Add To Cart

Vi er meget glade for at kunne byde på Kombucha workshop med Line Bak på H15 Scenen i den gamle fragtmandshal.

Tid og sted: onsdag d. 29. maj kl. 17 - 19 på ØsterGRO, Æbeløgade 4, Østerbro
Varighed: 2 timer
Pris: 200 kr for FællesGro medlemmer, 250 kr for ikke-medlemmer.

Kombucha er en fantastisk gavnlig og læskende drik, der er resultatet af en fermenteringsproces af varierende længde og karakter. Den brygges i udgangspunktet på te, sukker, starterkultur og en SCOBY (Symbiotic Culture of Bacteria and Yeast), men man kan sagtens, som vi vil se, erstatte teen og sukkeret med andre udtræk såsom urter og honning. En kombucha er altså ikke bare velsmagende, den er også velgørende for helbredet, idet at den indeholder en række gode bakterier.

Workshoppen vil primært koncentere sig om kombuchas mangfoldige smagspotentialer - fra de læskende af slagsen med hyldeblomst eller rabarber til de vinøse af slagsen med salvie eller andre urter. Der vil blive introduceret til kombuchaens historie og sundhedsmæssige virkning, og vi vil smage på færdigbryggede kombucha samt give os i kast med at igangsætte egne kombuchadrikke.

Alle får udleveret en SCOPY, fermenteringsglas og diverse ingredienser til det personlige udtræk.

Lidt om Line Bak

Line Bak er studerende på idehistorie men interessen for mad og særligt fermentering tager det meste af hendes tid, og hun elsker at dele ud af sin viden om fermenterings - og særligt kombuchaens - sundhedsmæssige men i særlig grad kulinariske muligheder.

Håber vi ses!