(26.11.18) Talk: Hvorfor fylder fisk så lille en del af vores madkultur i dag?

(26.11.18) Talk: Hvorfor fylder fisk så lille en del af vores madkultur i dag?

60.00

Hvorfor fylder fisk så lille en del af vores madkultur i dag, når vi har så meget hav omkring os og vores madhistorie i øvrigt bugner af fisk? 

Med en blanding af oplæg og samtale vil madhistoriker Asmus Gamdrup og kok Peter Nøhr give deres bud på ovenstående spørgsmål og lede en diskussion af, hvad vi kan gøre for at ændre det.

Tidspunkt og sted:

Mandag d. 26. november kl. 17 - 18.30 på ØsterGRO tagfarm, Æbeløgade 4, ind i gården og op på taget.

Pris:

60 kr. for ikke-medlemmer - 40 kr. for medlemmer

Add To Cart

Hvorfor fylder fisk så lille en del af vores madkultur i dag, når vi har så meget hav omkring os og vores madhistorie i øvrigt bugner af fisk? 

Med en blanding af oplæg og samtale vil madhistoriker Asmus Gamdrup og kok Peter Nøhr give deres bud på ovenstående spørgsmål og lede en diskussion af, hvad vi kan gøre for at ændre det. Fisken vil blive brugt som afsæt til en mere bred snak om, hvorfor vores madkultur ser ud som den gør i dag.

Asmus og Peter har sammen madfirmaet KOST, og drev også tidligere den hedengangne KOST-butik på Sdr. Boulevard, hvorfra der bl.a. blev handlet måltidsløsninger, grønt og - friskfanget fisk. De har sammen skrevet bøgerne KÅL og senest EGN, som i en blanding af gastronomi, opskrifter og madhistorie forsøger at diskutere, hvordan en madkultur bliver til og forandrer sig over tid.

Den nye bog EGN kan selvfølgelig både studeres, købes på dagen med rabat - og signeres glædeligt af de to gode forfattere.

Tidspunkt og sted:

Mandag d. 26. november kl. 17 - 18.30 på ØsterGRO tagfarm, Æbeløgade 4, ind i gården og op på taget.

Pris:

60 kr. for ikke-medlemmer - 40 kr. for medlemmer

Håber vi ses!